• Legături rapide
    • Vezi subiecte fără răspuns
    • Vezi subiecte active
    • Căutare
    • Echipa
    • FAQ
  • Prima Pagină Jocul | Game Metin2Origins (Română) Sugestii Joc
  • Căutare

Cateva chestii.

Spune-ne ce ți-ar place să apară pe joc sau să se modifice în așa fel încât ca tu să fii mulțumit!
Reguli forum
Scrie răspuns
topic tools
  • Versiune printabilă
Căutare avansată
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Lorena
Jucători Origins
Jucători Origins
Nivel: 120
Caracter: Shaman

Cateva chestii.

• Citat

Mesaj de Lorena » 14 Feb 2019, 11:44

Salut, buna, joc de 2 zile si chiar mi se pare foarte interesant, adica metinele asa mai colorate, mai diferite sunt genul meu:)), nici macar nu stiu daca postez unde trebuie pana ma obisnuiesc :-( , totusi dupa parerea mea are si cateva probleme, ceva ce cred ca ar ajuta pe unii nu neaparat pe mine :) ;
1. Cred ca ar trebui pusa o limita de shopuri in mape, adica atunci cand mergi map 1 blue este un lag infernal fata de red, shop peste shop, sa se bage shopuri si in alta mapa.
2. sunt armurile pe care poti pune costume care mai de care, dar freze? doar cu zile, zic ca... frezele de la baba sa fie permanente, dupa parerea mea.
3 (daca e posibil) misiunea celor 500 sa se activeze si dezactiveze iar atunci cand o activezi sa nu poti bate playerii 120- , sau sa fie scoasa, stai map 1 si vine un idiot si iti da un hit si cazi, nu te poti misca pentru ca este cineva care trebuie sa dea in tine doar pentru ca esti mic, si are el nevoie de misiune -_-
4. costumele si peturile de la eventuri sa aiba un timp mai lung. (nu neaparat)
Imagine
Sus

nek12
Jucători Origins
Jucători Origins
Caracter: Ninja

Re: Cateva chestii.

• Citat

Mesaj de nek12 » 14 Feb 2019, 12:03

Hey. Daca te-ai fi uitat un pic peste forum , macar un sfert de ora ai fi vazut cate sugestii de genul 1. sunt deja sau derivatele acestei sugestii .Frezele de la baba sunt "moca" deci nu este nevoie sa devina permanente,zic eu . Le schimbi o data la 7 zile . Timpul de la costume este ales ok de fiecare data din cauza ca daca stai sa farmezi cativa bani/iteme necesare craftarii cuferelor poti face o data la cateva zile setul costum+freza(farmatul este usor, oricum) . Cu misiunea , asa a fost implementata sa mearga, nu o poti opri/dezactiva , sunt ceva killuri de facut si playerii vor sa o termine cat mai repede pentru bonusul pe care (- ghinionul tau : Nu toti omoara incepatori/farmeri :) )
Nao
Sus

Lorena
Jucători Origins
Jucători Origins

• Citat

Mesaj de Lorena » 14 Feb 2019, 12:38

nek12 scrie: ↑
14 Feb 2019, 12:03
Hey. Daca te-ai fi uitat un pic peste forum , macar un sfert de ora ai fi vazut cate sugestii de genul 1. sunt deja sau derivatele acestei sugestii .Frezele de la baba sunt "moca" deci nu este nevoie sa devina permanente,zic eu . Le schimbi o data la 7 zile . Timpul de la costume este ales ok de fiecare data din cauza ca daca stai sa farmezi cativa bani/iteme necesare craftarii cuferelor poti face o data la cateva zile setul costum+freza(farmatul este usor, oricum) . Cu misiunea , asa a fost implementata sa mearga, nu o poti opri/dezactiva , sunt ceva killuri de facut si playerii vor sa o termine cat mai repede pentru bonusul pe care (- ghinionul tau : Nu toti omoara incepatori/farmeri :) )
gandeste-te ca freze sunt multe care se gasesc greu... si desi este cum spui tu cu shopurile multi de plang de lag. Sunt foarte multe, macar daca ar mura v3, tara de foc, desert, nu stiu, sa te poti misca printre shopuri :|
Imagine
Sus

xZibitt
Jucători Origins
Jucători Origins
Caracter: Ninja

• Citat

Mesaj de xZibitt » 14 Feb 2019, 12:56

1. Este deja limita la shop-uri in fiecare regat. Nu mai veniti cu sugestii de pe alte servere( v3,desert etc).
2.Ai frizuri razador respectiv nemere, cu 30 zile, a caror timp se duce doar dupa ce le-ai pus pe tine.
3.Nu ai cum sa interzici asta, e pusa pentru a incuraja pvp-ul.
4.Daca ar dura mai mult timp, pretul lor ar scadea considerabil, iar dupa te-ai plange ca nu poti sa le vinzi.

Contra.
Imagine
Sus

Lorena
Jucători Origins
Jucători Origins

• Citat

Mesaj de Lorena » 15 Feb 2019, 17:07

xZibitt scrie: ↑
14 Feb 2019, 12:56
1. Este deja limita la shop-uri in fiecare regat. Nu mai veniti cu sugestii de pe alte servere( v3,desert etc).
2.Ai frizuri razador respectiv nemere, cu 30 zile, a caror timp se duce doar dupa ce le-ai pus pe tine.
3.Nu ai cum sa interzici asta, e pusa pentru a incuraja pvp-ul.
4.Daca ar dura mai mult timp, pretul lor ar scadea considerabil, iar dupa te-ai plange ca nu poti sa le vinzi.

Contra.
ok:)
Imagine
Sus

Scrie răspuns
topic tools
  • Versiune printabilă

5 mesaje • Pagina 1 din 1

Înapoi la “Sugestii Joc”

Mergi la
  • Noutăți | News
  • ↳   Anunțuri | Announcement